top of page

OM OS

CPH Lounge blev stiftet i 2006 og er i dag ejet af Thomas Steinmann som har over 25 års erfaring i event branchen.

 

Firmaet er førende i Danmark når det kommer til Indretning af store som små events som firmafester, kick-offs, kongresser, messer etc.

 

Alt hos CPH Lounge handler om Creating Small Worlds og idéen til CPH Lounge opstod, da Brian Bonfils og Thomas Steinmann tit oplevede, at der ikke fandtes lækre kvalitetslejemøbler som kunne tilgodese kundernes stigende krav på design og funktionalitet.

Det hele startede med nogle sofaer i en garage i Charlottenlund, flere møbler blev købt ind og meget hurtigt var garagen for lille og lageret blev flyttet til Herlev.

 

Firmaet fik hurtigt ben at gå på, eller snarere løbe på, flere personer blev ansat, en kreativ design afdeling blev skabt, flere kunder kom til og i 2014 fik lageret vokseværk og CPH Lounge flyttede ud til de nuværende lokaler i Rødovre. Ved udgangen af 2014 blev der tilføjet et meget stort eksternt lager i Roskilde.

 

Bæredygtighed og CSR fylder meget i branchens bevidsthed og CPH Lounge arbejder altid målrettet og tager ansvar for forretningens påvirkning på samfundet, miljøet og vores omgivelser.

CPH Lounge er medlem af WOCO - Meetingplace.

Didde Steinmann blev i 2018 udnævnt som COMWELL MEETING PLANNER.

DEMA 2018.png

CSR – møbelleje, den mest bæredygtige vej…

 

Vi planlægger nøje vores leveringer og gennemgår logistikken for at optimere plads, dette med henblik på mindst muligt forbrug af brændstof og antal kørsler.

Hvor vi bruger belysning, bestræber vi os på at bruge LED. LED pærens lave elforbrug og længere levetid giver en stor gevinst for miljøet.

Vi vedligeholder og servicerer vores biler for herved at optimere forbrug og reducere forureningen.

Vi minimerer spild gennem effektiv energi- og materialeudnyttelse.

Vi uddanner vores personale i korrekt bortskaffelse af affald og genanvendelige materialer samt udnytter bæredygtige produkter, hvor det er muligt.

Vi er bevidste om energi og vandforbrug i vores drift.

Vi genanvender emballage både til transport, men også i forbindelse med opbevaring af vores produkter.

Vi har en livs cyklus proces for vores møbler, denne proces forlænger produkternes levetid.

Vi sælger møbler, som ikke længere kan bruges i nogen af vores udlejningsstadier.

Vi genbruger og gemmer de fleste dekorationseffekter. Hvor det er muligt bruger vi planter i potter i stedet for afskårne blomster. Blomster lejes ind i det omfang det kan lade sig gøre.

bottom of page