top of page

OM OS

CPH Lounge blev stiftet i 2006 og er i dag ejet af Thomas Steinmann som har over 25 års erfaring i event branchen.

 

Firmaet er førende i Danmark når det kommer til Indretning af store som små events som firmafester, kick-offs, kongresser, messer etc.

 

Alt hos CPH Lounge handler om Creating Small Worlds og idéen til CPH Lounge opstod, da Brian Bonfils og Thomas Steinmann tit oplevede, at der ikke fandtes lækre kvalitetslejemøbler som kunne tilgodese kundernes stigende krav på design og funktionalitet.

Det hele startede med nogle sofaer i en garage i Charlottenlund, flere møbler blev købt ind og meget hurtigt var garagen for lille og lageret blev flyttet til Herlev.

 

Firmaet fik hurtigt ben at gå på, eller snarere løbe på, flere personer blev ansat, en kreativ design afdeling blev skabt, flere kunder kom til og i 2014 fik lageret vokseværk og CPH Lounge flyttede ud til de nuværende lokaler i Rødovre. Ved udgangen af 2014 blev der tilføjet et meget stort eksternt lager i Roskilde.

 

Bæredygtighed og CSR fylder meget i branchens bevidsthed og CPH Lounge arbejder altid målrettet og tager ansvar for forretningens påvirkning på samfundet, miljøet og vores omgivelser.

CPH Lounge er medlem af WOCO - Meetingplace.

Didde Steinmann blev i 2018 udnævnt som COMWELL MEETING PLANNER.

DEMA 2018.png
bottom of page