top of page

CREATING SMALL WORLDS

by CPH Lounge

CPH Lounge er en af Danmarks førende leverandør til den samlede møde- og eventbranche, og under mottoet Creating Small Worlds gør vi altid en dyd ud af at kreere og skabe noget helt unikt for den enkelte kunde.

VENUE DESIGN

Lad vores design team hjælpe dig med indretning. CPH Lounge har leveret og indrettet konferencer og events i over 10 år og under mottoet Creating Small Worlds gør vi altid en dyd ud af kreere og skabe noget helt unik. 

Se mere

VENUE DESIGN

Lad vores design team hjælpe dig med indretning. CPH Lounge har leveret og indrettet konferencer og events i mere end 10 år under mottoet Creating Small Worlds gør vi altid en dyd ud af kreere og skabe noget helt unik. 

MØBLER TIL SCENEN

Står du og mangler møbler til scenen så har vi et stort udvalg af møbler inkl. danske design ikoner, såsom Svanen, Ægget og mangle flere.

BORDDEKORATION

Lad CPH Lounge hjælper dig med at få dækket dit bord... ikke for meget men heller ikke for lidt. 

STAND DESIGN

CPH Lounge hjælper med at få en ide, til at blive til virkelighed. Vi kan designe messestande, roadshows, interiør, display systemer m.m. 

EVENTPRODUKTION

Med over 25 års erfaring har vi specialiseret os i produktion og design af danske og internationale events for private og offentlige arrangører.

HYGGE

Den helt rette følelse...

The whole difference between construction and creation is exactly this:
that a thing constructed can only be loved after it is constructed, but a thing created is loved before it exists.

- Charles Dickens

bottom of page