Privatlivspolitik

– indsamling og anvendelse af personoplysninger

 

Behandling af personoplysninger – opfyldelse af kontrakt

I forbindelse med fremsendelse af tilbud / bestilling fra CPH Lounge ApS har du oplyst en række Firma og personoplysninger, herunder særligt

·        Firmanavn & CVR. nr. (hvis ikke et firma så den juriske person/navn)

·        Adresse & By

·        E-mailadresse

·        Telefonnummer / mobil

·        Betalingsoplysninger

·        Kontaktperson

Disse personoplysninger behandler vi i forbindelse med fremsendelse af tilbud, ordrebekræftelse samt faktura, da det er nødvendigt for, at vi kan opfylde vores del.

Hvis vi har fremsendt et tilbud og dette ikke bekræftes vil det blive slettet efter 6 måneder.

 

Når tilbud bekræftes og vi herefter fremsender ordrebekræftelse / faktura vil ovenstående info blive gemt i vores booking og økonomi system jf. regler fra Datatilsynet & SKAT.

Hvis du har bestilt levering, vil oplysningerne om dit navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse blive udleveret til vores interne eller eksterne fragtfirma med henblik på levering af dine ordre.

Behandling af personoplysninger / nyhedsbrev – samtykke

Hvis du har tilmeldt dig vores nyhedsbreve, behandler vi din e-mailadresse, fornavn og efternavn hos os, indtil det ikke længere er relevant. Det vil i praksis sige, indtil du gør os opmærksom på, at du ikke længere ønsker at modtage information fra os.

Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Dette kan du enten gøre ved at benytte linket i bunden af vores digitale nyhedsbreve eller ved at kontakte os på cphlounge@cphlounge.dk og oplyse, at du ikke længere ønsker at modtage vores nyhedsbreve og tilbud.

Datasikkerhed

Uanset om vi behandler dine personoplysninger med henblik på opfyldelsen af en kontrakt eller på baggrund af dit samtykke, vil vi altid behandle dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.

Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, de er indsamlet til, og vil blive slettet, når dette formål er opfyldt eller ikke længere relevant.

Vi anvender tredjeparter til behandling af dine oplysninger, Quickpay (betalingsindløser), Mailchimp (Nyhedsbreve), Wiosoft (bookingsystem) og Dinero (regnskab). Vi har indgået databehandleraftaler med disse databehandlere, hvilket er vores garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger.

Oplysning, indsigelse, ændring, dataportabilitet og sletning

Du kan altid kontakte os for at få oplyst, hvilke af dine personoplysninger vi ligger inde med. Dette kan ske ved henvendelse til

 

CPH Lounge ApS
CVR-nr. 28654901
Islevdalvej 186
2610 Rødovre
Tlf.: +45 70220031
E-mail: cphlounge@cphlounge.dk

 

Hvis der er fejl i vores oplysninger, kan du altid bede om at få dem rettet, så vi har de rigtige, lige som du har ret til at få udleveret oplysningerne i et almindeligt format (dataportabilitet). Har du ønsker om ændring eller dataportabilitet, er du også meget velkommen til at skrive til os på ovennævnte e-mailadresse.

 

Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til ovennævnte e-mailadresse.

 

Hvis du ønsker at trække dit samtykke til behandling af din e-mailadresse (så vi kan sende dig vores nyhedsbrev og relevante tilbud), kan det til enhver tid ske ved at trykke på et link i den enkelte nyhedsmail.

 

Hvis du ønsker at klage over CPH Lounge ApS behandling af dine personoplysninger, kan dette ske til Datatilsynet, på adressen Borgergade 28,5., 1300 København, telefon 33 19 32 00 e-mail: dt@datatilsynet.dk.